Beoordelingen / Product review

  • Maurice 06-12-2020

    Zeer tevreden

    Mooie dakdragers voor en mooie prijs .in elkaar zetten de eerste keer kost even tijd zo als bekend maar als hij eenmaal de op uiste maat is er op en eraf halen snel gedaan .perfect product , ben er blij mee
  • FvT 05-12-2020

    Prima

    Snelle levering voor een scherpe prijs.
    Product ziet er prima uit, en voldoet goed.
  • Ben 05-12-2020

    Stevige, mooie dakdragers, maar wel gehorig tijdens rijden met hogere snelheid.

    Enige tijd nodig met monteren cq demonteren én gehorig tijdens rijden (ondanks rubbers in rail). Maar verder degelijk en passend, zeker voor de prijs.
  • Goed 04-12-2020

    Goed

    Very goed
  • top bedrijf 04-11-2020

    mooi product

    zeer goede dak drager . volgende dag al in huis, helemaal top . zo kan het ook.
  • Johan 03-11-2020

    Prima dragers, snelle levering.

    Passen keurig op dak van de Jeep, snel geleverd en de volgende dag uitgeprobeerd. Vreselijke fluittoon omdat ik de afdichtrubbers niet had aangebracht. Na het aanbrengen was het weer rustig op het dak. Eerst handleiding lezen kan soms goed werken ;-)
  • Kajakdrager 28-10-2020

    Perfecte kajakdrager.

    Met deze Kajakdrager "Hydroglide 873" heb ik de perfecte en makkelijk instelbare kajakdrager gevonden bij Dakdragerexpert.nl waarvan ik niet wist dat íe bestond.
    Hartelijk dank voor het goede advies en de verdere service.
  • paulus 28-10-2020

    prima dinng

    Prima dakdragers. Het is effe een klusje met de strips, maar dan heb je ook wat goeds op je dak. Ik heb ze wel een centimeter of acht ingekort, want anders gaan ze niet goed in de achterbak.
  • Kurt 27-10-2020

    Vlotte en snelle communicatie en levering

    Ik was op zoek naar een speciaal afdekkapje dat ik niet vond op de site of elders.Het bleek een ouder model van een merk dat niet meer bestaat onder dezelfde naam.
    Maar door een snel en persoonlijk e-mail contact heb ik het afdekkapje dat ik zocht toch nog gevonden en snel ontvangen. Een webwinkel met persoonlijke winkelervaring, Aanrader !
  • h.j. 21-10-2020

    goede fietsendrager

    Fietsendrager is makkelijk te plaatsen is uitgeklapt lekker breed zodat de wielen er in zijn geheel op staan.
    Bevestiging aan zadelpen of hoog aan frame , zodat mooi stabiel staan.
    Levering was te laat door productie problemen , maar hier kan dakdragerexpert niets aan doen , keer gebeld en netjes te woord gestaan,
    waarbij mij te kennen werd gegeven dat hij een week later geleverd zou worden , en dat werd hij ook .

    De bezorging met GLS was ronduit slecht , zeggen dat ze aan de deur zijn geweest wat niet klopt , daar ik de hele op hun heb zitten wachten
    Ik zou U adviseren niet meer voor deze transporteur te kiezen.

    Reactie dakdragerexpert.nl. We hebben haast alle vervoerder de afgelopen jaren al gehad, helaas is het bij alle de zelfde problemen. Kwestie van concurrerende pakketprijzen waardoor tijdsdruk ontstaat. MVG Pieter (dakdragerexpert.nl)
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Volgende