Beoordelingen / Product review

  • Koning 19-10-2018

    Content met deze dakdrager set!

    Gelukkig iets kunnen vinden voor onze auto, lang gezocht, haast niemand die iets kon leveren. Door de reviews bij dakdragerexpert overtuigd en gekocht, set past prima zoals ook in de reviews staat beschreven. Prima bedrijf om te kopen!
  • Dorus 10-10-2018

    Super drager, doet wat er beloofd wordt!

    De drager is gekozen op basis van eerder gelezen testen, welk goede beoordelingen kregen! Ook na het lezen van reviews, was ik snel om!!
    Scoort op alle punten gewoon goed en ben ik zeer tevreden met mijn gemaakte keuze. Goede materialen, kantelbaar en opvouwbaar, een opbergzak wordt meegeleverd. Handig is ook de oprijgoot voor de zwaardere fietsen, deze is apart te bestellen en is zeker aan te raden.
    De drager is gechikt voor 2 elektrische fietsen. Gewoon doen, KOPEN!
  • Jan van Eerten 04-10-2018

    Geweldige webshop

    De drager snel ontvangen, keurig en degelijk verpakt.
    Echt een kwaliteit product en leverancier rekent een aantrekkelijke prijs. Zeer aan te bevelen
  • Ed 13-09-2018

    Goed en keurig geholpen

    Kit besteld voor de dakdragers, gemaild, kreeg keurig en snel antwoord terug en de link om de kit direct te bestellen, dus geen gedoe met uitzoeken.
    De kit heel snel binnen na betaald te hebben. Mocht ik iets nodig dan bestel ik weer bij jullie. Prima ga zo door.
    Ed
  • Erwin Huizingh 06-09-2018

    Thule Motion XL/ DakdragerExpert

    Wat een fijn bedrijf!

    Vlak voor de vakantie tot de conclusie gekomen dat we meer ruimte nodig hadden. Contact gezocht met DakdragerExpert en na aanleiding van het advies van Pieter de Thule Motion XL aangeschaft. Wij zijn er blij mee! Pieter, bedankt voor het advies en de snelle levering!

    Tot de volgende aankoop.

    Groet Erwin
  • SH 04-09-2018

    Dakrailing

    Prima kwaliteit en goede service
  • Leentje87 02-09-2018

    Prima dakdragers voor de ford b-max

    Na lang zoeken bleken dit de enige dakdragers geschikt voor de ford b-max
    Monteren volgens handleiding ging wat tijd in zitten maar verder prima dakdragers die hun werk goed hebben verricht
  • Caroline 29-08-2018

    Handig als je ze door hebt

    Simpel in elkaar te zetten, handleiding makkelijk te volgen. Moest wel zoeken naar de juiste manier van bevestigen op het dak van mijn Suzuki Swift, want die tekening was niet helemaal volledig in mijn ogen. Je moet de rubber strips die langs het dak lopen optillen om de haken te vinden waaraan je de dragers kunt bevestigen. Verder ziet het er strak uit en ze ze snel op en af het dak te halen.
  • Johnny 28-08-2018

    Lastig, maar te doen

    De drager monteren is wel lastig, maar als niet-technicus had ik hem er wel makkelijk binnen een uur op. Nu hij goed is ingesteld, gaat volgende keer in nauwelijks meer tijd dan een Thule ofzo, gewoon met inbussleutel de schroeven vast draaien.
    Qua bestelling: we kregen een 'bezorging volg mail'. Maar er die bleef op stap 1 staan. Na bellen bleek al wel bezorgd bij de dakdragerexpert (we hadden voor dat adres gekozen, omdat we weinig thuis waren en haast hadden). Dat is wat gek, dan moet je ook niet zo'n volgmail sturen. Of zorgen dat daarop de juiste status staat.
  • SimonBS 25-08-2018

    Prima prijs/kwaliteit, solide ding.

    Aangeschaft op basis van bovenstaande reviews en ik onderschrijf de positieve woorden. De drager voelt erg solide aan en is al op de juiste breedte ingesteld, wat de installatie super eenvoudig maakte.

    Enige verwarring die ik had: het sleuteltje om de “dingen” (?) aan te draaien, moet even goed gedraaid worden. Ik dacht dat eerst dat hij goed zat, maar draaide toen eigenlijk in het luchtledige.

    De dopjes op de uiteinden vd stangen kunnen er wel wat makkelijk af. Maar tijdens het rijden bleven ze goed zitten.
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Volgende