Beoordelingen / Product review

  • anoniem 13-12-2018

    Ziet er mooi uit

    De dakdragers zijn mooi vormgegeven en passen perfect op de cactus. Persoonlijk vind ik deze dragers er beter uit zien dan de citroen eigen dragers. Een probleem dat je wel bij deze dragers kunt hebben is dat ze in de breedte van de auto qua vorm wat rond zijn, hakr skidragers gaan dus totaal niet passen als je geen verhogingsvoetjes bijbesteld. Zelfs als je dat wel doet is de kans groot dat het er niet ideaal uit ziet omdat de dakdragers ook in de lengte afgerond zijn, Hakr skidrager gaat in dat geval ook niet netjes aansluiten.
  • van poppel j 11-12-2018

    Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen !!!!!

    De eerste zending was niet goed en meteen daarna hebben we de andere (dakdragers) bezorgd gekregen.
    beter kan niet!!!!!
  • Ton 09-12-2018

    een goed, degelijk product van een goede leverancier

    Het is een universele dakdrager met een goede beschrijving en afsluitbaar!
    De eerste keer kost het enige tijd om het e.e
    a. goed op maat te monteren omdat het niet op maat van de auto is. De volgende keer is het eenvoudig en snel te doen.
  • HAJ 03-12-2018

    Prima service

    Dakdrager besteld en binnen 2 dagen in huis. Toen ik tot mijn verbazing erachter kwam dat ik een verkeerd model had besteld (2 verschillende versie auto uit hetzelfde jaar)
    Was het geen probleem bij de dakdrager expert en kon het onderdeel retour zenden en kosteloos omruilen. Top service!
  • marc vdp 03-12-2018

    stevige dakdragers

    Ik ben tevreden over de dakdragers.
    Het monteren mocht iets minder omslachtig.
    Voor de rest : mooie dakdragers die er best robuust uitzien.
    Aan te raden.
  • zonnepanelen-bewassing.nl 27-11-2018

    goede matrialen

    snel geleverd en een betrouwbaar bedrijf Top
  • Dirk Ekeren 22-11-2018

    Mooi design

    Zeer mooi design , toch wel even bezig met ze te plaatsen, maar resultaat is prachtig!
  • Koos 22-11-2018

    Makkelijk te plaatsen maar niet perfect

    Deze dakdragers zijn zeer eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. De vierkante stangen hebben echter 1 nadeel, ze hebben beiderzijds sleuven waarin de voetstukken kunnen schuiven om de breedte in te stellen. Deze sleuven blijven na bevestiging open en veroorzaken extra windgeruis. Bij de wingbars worden rubberstrips geleverd om de sleuven af te dichten, bij de vierkante (square)bars niet. Ik heb hierover gebeld met dakdragerexpert en er werd mij verteld dat dit een bekend probleem is, dat daarover ook al talloze mailtjes zijn gestuurd naar Thule, maar dat ze Zweden er gewoon niks aan doen. Als oplossing stuurde hij mij gratis rubberstrips die op de wingbars passen, maar ook in de sleuven van de squarebars. Vond ik heel attent. Maar eigenlijk zou de dakdragerexpert, dit probleem kennende, bij elk setje squarebars, ook een setje rubberstrips moeten leveren met een A4-tje met tekst en uitleg, dat scheelt frustratie en telefoontjes en zou ook meer recht doen aan de term “expert” in hun naam.
    ____________________________

    Reactie dakdragerexpert.nl: Bedank voor uw review, over het gratis bijleveren van die afsluitrubbers hebben wij natuurlijk ook wel over na gedacht, maar als we bij ieder setje stalen stangen rubbers leveren dan heb ik in 1 week geen rubbers meer, ik kan ze niet los krijgen, de voorraad die wij hebben is verzameld uit retouren. Zonder zeuren hebben wij uw probleem verholpen, een probleem dat wij uit ervaring weten dat windgeruis daardoor wordt veroorzaakt, direct reageren, direct het probleem voor oplossen, gelijk versturen van de rubbers, dit vind ik wel ''expert'' waardig. MVG Pieter
  • Ronald 21-11-2018

    Kwam bij googlen uit bij dakdragerexpert en vond daar de sleutel passend bij onze dakdrager

    De sleutel besteld en de dag erna ontvangen!
  • Jorrit 18-11-2018

    Prima dakdragers

    Een goede keuze. Eenvoudig te monteren en een prima prijs
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Volgende