Beoordelingen / Product review

  • Kajakdrager 28-10-2020

    Perfecte kajakdrager.

    Met deze Kajakdrager "Hydroglide 873" heb ik de perfecte en makkelijk instelbare kajakdrager gevonden bij Dakdragerexpert.nl waarvan ik niet wist dat íe bestond.
    Hartelijk dank voor het goede advies en de verdere service.
  • paulus 28-10-2020

    prima dinng

    Prima dakdragers. Het is effe een klusje met de strips, maar dan heb je ook wat goeds op je dak. Ik heb ze wel een centimeter of acht ingekort, want anders gaan ze niet goed in de achterbak.
  • Kurt 27-10-2020

    Vlotte en snelle communicatie en levering

    Ik was op zoek naar een speciaal afdekkapje dat ik niet vond op de site of elders.Het bleek een ouder model van een merk dat niet meer bestaat onder dezelfde naam.
    Maar door een snel en persoonlijk e-mail contact heb ik het afdekkapje dat ik zocht toch nog gevonden en snel ontvangen. Een webwinkel met persoonlijke winkelervaring, Aanrader !
  • h.j. 21-10-2020

    goede fietsendrager

    Fietsendrager is makkelijk te plaatsen is uitgeklapt lekker breed zodat de wielen er in zijn geheel op staan.
    Bevestiging aan zadelpen of hoog aan frame , zodat mooi stabiel staan.
    Levering was te laat door productie problemen , maar hier kan dakdragerexpert niets aan doen , keer gebeld en netjes te woord gestaan,
    waarbij mij te kennen werd gegeven dat hij een week later geleverd zou worden , en dat werd hij ook .

    De bezorging met GLS was ronduit slecht , zeggen dat ze aan de deur zijn geweest wat niet klopt , daar ik de hele op hun heb zitten wachten
    Ik zou U adviseren niet meer voor deze transporteur te kiezen.

    Reactie dakdragerexpert.nl. We hebben haast alle vervoerder de afgelopen jaren al gehad, helaas is het bij alle de zelfde problemen. Kwestie van concurrerende pakketprijzen waardoor tijdsdruk ontstaat. MVG Pieter (dakdragerexpert.nl)
  • rhon 19-10-2020

    Kost wat, maar dan heb je ook wat.

    Topper, vooral in het gebruik. Geen windgeruis en gemakkelijk te plaatsen. Ondanks de prijs een aanrader.
  • Rob 14-10-2020

    Past prima

    Past goed.
    Voor een volgende auto niet alles vervangen.
  • Spinder Xplorer + 13-10-2020

    Goede eenvoudig te monteren fietsendrager Spinder Xplorer +

    Goede communicate met dakdrager expert. Keurig geleverd. Fietsendrager bevalt goed. Makkelijk op de trekhaak te zetten. Fietsen staan er snel op.
  • plasman jh 12-10-2020

    Prima service en bere goed product

    Na wat teleurstellende apps en mails van verschillende leveranciers ( wel bestelbaar maar niet leveren)hebben gehad verder gezocht op het web.
    Kwam de de site van dakdragerexpert, omdat ik de fietsdrager 2 dagen later moest gebruiken eerst even gebeld.
    De drager was op voorraad en als ik hem nu bestelde zou hij op tijd geleverd worden.
    Besteld en mooi op tijd ontvangen en dat ook nog voor een scherpe prijs.
    Top leverancier met no nonsens afspraken en levering.
    Zeer aanbevelenswaardig.
  • rob 08-10-2020

    goed passen t-adapters

    Ze waren moeilijk te vinden maar eindelijk een webshop gevonden die t-adapters had voor mijn oude Thule fietsdrager. Die kan ik nu zo in de rails vastmaken. Simpel maar doeltreffend.
  • Dave 07-10-2020

    Top product

    Zeer makkelijk te monteren.
    De dakdragers zitten stevig op de auto. Handig dat er een sleutel lock op zit. Goede kwaliteit van materiaal.
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Volgende