• Lorem ipsum

Reservesleutels voor Thule Dakkoffer, Fietsdrager of Dakdragers nodig?

27 Sep 2023
door Lennart

Reservesleutels voor Thule Dakkoffers, Fietsdragers en Dakdragers.

Ben je per ongeluk je sleutel verloren voor je Thule dakkoffer, fietsdrager of dakdrager? Maak je geen zorgen! Bij Dakdragerexpert kun je nu eenvoudig reservesleutels bestellen. Ontdek ons uitgebreide assortiment reservesleutels voor Thule-sloten. Controleer simpelweg het serienummer op het slot van je dakkoffer of dakdragers en bestel moeiteloos een extra sleutel. Dit is niet alleen handig als je je sleutel verloren bent, maar ook als je graag voorbereid wilt zijn op onvoorziene situaties en alvast een extra reserve sleutel wilt hebben. "Een ontspannen vakantie of reis begin altijd met een goede voorbereiding"

Wij begrijpen dat je er vaak pas (te) laat achter komt dat er een sleutel of onderdeeltje mist van uw Thule dakdrager, dakkoffer of fietsendrager. Indien uw sleutelcode onverhoopt niet direct uit voorraad leverbaar is dan kunnen wij deze wel voor u bestellen. Thule heeft namelijk meer dan 250 verschillende cilinder nummers. Die hebben wij niet allemaal in voorraad. Op bestelling zijn deze wel gewoon leverbaar. Doorgaans 3 a 4 werkdagen levertijd indien voorradig bij Thule.

Bekijk hier ons volledige assortiment aan reservesleutels.

"Ik heb mijn sleutel verloren, maar er staat geen nummer op het slot. Hoe kan ik een nieuwe sleutel aanvragen?"


U kunt eenvoudig sleutels voor uw Thule-product bestellen met behulp van het slotnummer dat u op uw reservesleutel heeft aangetroffen. Met dit nummer, bijvoorbeeld N119, kunt u snel en moeiteloos een nieuwe sleutel aanvragen via onze website. Mocht u geen code meer kunnen vinden dan kunt u bij ons langskomen. Dakdragerexpert heeft als officiële Thule dealer een tool om de relevante sleutelnummers te achterhalen en vervolgens te bestellen. Met een beetje geluk hebben we hem zelfs al op voorraad liggen. Naast de reguliere sleutels voor het afsluiten van uw Thule product verkopen wij ook de Cilinders, Torxsleutels & Momentsleutels van Thule.

Wilt u langskomen? Plan dan wel even een afspraak met ons in, zo weet u zeker dat wij de tijd en aandacht aan u kunnen besteden die u wenst. Wij bieden graag iedere klant de juiste service én dat kost nu eenmaal wat tijd. Een afspraak maken is daarom wel gewenst, dit kan eenvoudig per email: [email protected]

 

Voorbeeld van de Thule momentsleutel:


 

 

Reacties
Pieter Koopman
5 Feb 2024
Goedemorgen dhr de Best,

Hierbij een link naar het juiste product, https://www.dakdragerexpert.nl/montblanc-sleutel-kunststof.html?id=236564129&quantity=1

Met vriendelijke groeten,

Pieter
J.a.de Best
3 Feb 2024
Goedemorgen,
Ik heb een mont blanc sleutel 47 nodig voor mijn toyota auris dakdragers.
Is deze te bestellen?
Mvgr.J.a.de Best
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »