• Lorem ipsum

Ladderrol voor op dakdragers

Ladderroller voor op de dakdragers hebben we voor stalen 4 kante stangen en aluminium stangen! De Atera heeft 2 varianten, variant voor de stalen stangen past op alle merken die 4 kante stalen stangen heeft, de Atera voor aluminium stangen past op alle stangen die een T-profiel van 20mm aan de bovenkant hebben. De Rhino ladderrol is alleen voor stalen Rhino dakdragers geschikt. De Thule zijn alleen geschikt voor de Thule ProBar, deze ladderrol wordt op de achterzijde in het profiel geschoven ipv boven op het profiel.

-11%
Atera Atera ladderrol | voor aluminium stang
Atera
Atera ladderrol | voor aluminium stang
De Atera ladderrol is voor aluminium stangen die aan de bovenkant een 20mm T-Profiel heeft. De roller is 60cm breed en makkelijk te monteren op de achterste dakdrager.
€89,99€79,99
Thule Thule Roller 334
Thule
Thule Roller 334
Rol eenvoudig de producten op de dakdragers en zet de belading vast met een laadstop. De roller is 1,8kg. De roller is alleen geschikt voor de Thule side profielen (ProBar)
€78,00
Thule Thule Roller 335
Thule
Thule Roller 335
Rol eenvoudig de producten op de dakdragers en zet de belading vast met een laadstop. De roller is 3,2kg. De roller is alleen geschikt voor de Thule side profielen (ProBar)
€97,50
Thule Thule Roller 336
Thule
Thule Roller 336
Rol eenvoudig de producten op de dakdragers, de roller is alleen geschikt voor de Thule side profielen (ProBar)!
Let op! Alleen voor de ProBar!
€71,50
-31%
Rhino Safeclamp | ladder klem
Rhino
Safeclamp | ladder klem
Safeclamp / ladder klem om de ladder goed vast te zetten op de dakdragers.
✔ Set van 2 stuks
✔ ''One-Touch" systeem
✔ Premium kwaliteit
€104,06€71,39