• Lorem ipsum

Dakdragerexpert is begin 2012 online van start gegaan met het in- en verkopen van travel-producten en zijn zijn sinds 2009 actief met verschillende webshops in de automotive branche. Door onze uitgebreide kennis van de producten kunnen wij u goed bedienen. Onze expertise op het gebied van reisproducten voor de auto brengen wij terug in de shop, wij zijn continu bezig met nieuwe ontwikkelingen en door ons kleine flexibele team kunnen wij snel handelen. Onze toekomstvisie is het ontwikkelen van meerdere gespecialiseerde webshops waarbij u als klant zich thuis voelt en producten kunt bestellen zonder twijfel.

Pieter houd zich voornamelijk bezig met de webshop's, het onderhouden van producten en de content. Ook de montage's worden door hem gedaan.
Jarno is van de klantenservice, orderverwerking, inkoop en begeleid de stagere's, verder gaat Jarno ook graag met zijn daktent op pad en probeert hij de travel producten uit.
Isa doet voornamelijk de klantenserive en marketing verder onderstuurd ze in de drukkere dagen logistiek met het inpakken van de producten.
Jeffrey en Kaj houden zicht bezig logistiek.

Ons team:

Pieter
Pieter 
webshop optimalisatie

Jarno
Jarno 
klantenservice / inkoop

Isa
Isa 
klantenservice / marketing