• Lorem ipsum

Thule dakdragers zijn er voor auto's met glad dak, montagepunten, gesloten dakrailing, open dakrailing of met een T-profiel. De dakdragers zijn verkrijgbaar met stalen en aluminium stangen!

Voor u een aankoop gaat doen lees eerste de verschillen!
SquareBar heeft rechthoekige stalen stangen met een kunststof coating, de stangen hebben een breedte van 3.2cm. Thule heeft deze stangen nog in het assortiment omdat er nog veel producten in de omloop zijn die niet op aluminium stangen kunnen worden bevestigd. Let op bij nieuwe producten en lees goed de beschrijving. Veel nieuwe producten kunnen niet direct op deze stangen worden gemonteerd, de stalen stangen hebben geen t-profiel aan de bovenkant zoals de aluminium stangen!

WingBar stangen zijn druppelvormig en daardoor minimaal wind geluid. De WingBar is verkrijgbaar in 2 kleur uitvoeringen, zwart en silver. De WingBar heeft een 20mm T-Profiel aan de bovenkant. Vanaf medio 2019 is Thule overgegaan op de EVO serie en bij de EVO is het voornaamste verschil is het rubber, deze wordt in 2 helften gemonteerd, het voordeel is dat het rubber er niet meet uit gehaald hoeft te worden als er een accessoire wordt gemonteerd.

WingBar Edge zijn aluminium stangen zonder uitstekende delen en is leverbaar in de kleuren zwart en silver. Let wel op bij deze dakdragers! De lengte van de stang is beperkt en er kunnen geen 3 of meer fietsendragers naast elkaar worden geplaatst. Alle dakkoffers kunnen hier op wel worden gemonteerd.

ProBar zijn dakdragers voor de professionele markt hier kunnen tal van accessoires op gemonteerd worden. Heeft u nog vragen over de Thule dakdragers of staat uw auto er niet tussen vraag onze klantenservice om u verder te helpen bij uw vragen.

> Bekijk hier het hele assortiment Thule dakdragers < ook staan hier de andere merken tussen en zie gelijk de verschillen om een goede indruk te krijgen om zo en betrouwbare aankoop te kunnen doen. Bij vragen helpen we u graag verder.

> Onderdelen
van Thule nodig? Die hebben wij ook los leverbaar, zie link Thule onderdelen

Thule staat voor Kracht, stabiliteit en veiligheid

De allerhoogste prioriteit van Thule is veiligheid - voor u en de mensen om u heen. Onze montagekits zorgen ervoor dat uw dakdrager veilig en stabiel op uw auto past. Bovendien krijgen onze dakdragers in het Thule Test Center™ alleen een officiële stempel van goedkeuring als ze talloze crashtests, slijtagesimulaties, extreme hitte, kou, vocht, zonlicht en zelfs agressieve chemicaliën hebben overleefd. Dat alles zodat u zich enkel hoeft te focussen op de avonturen die nog u nog te wachten staan.

Welk systeem u ook kiest voor uw voertuig, u kunt er zeker van zijn dat u de veiligste, sterkste en meest stijlvolle dakdrager ooit krijgt. 100% uit Zweden. En Thule-dakdragers zijn tot het uiterste getest en betekenen alleen maar kwaliteit.

Thule producten staat voor gebruiksvriendelijkheid en onze dakdragers vormen daar geen uitzondering op. Met weinig gereedschap kunt u uw Thule dakdrager nu sneller en gemakkelijker dan ooit installeren. Dankzij de ingenieuze koppelbegrenzer die klikt zodra hij goed vastzit, bent u telkens verzekerd van een veilige en solide montage op uw voertuig. Als u kiest voor een systeem met Thule WingBar dakdragers, kunt u met de nieuwe QuickAccess InterFace uw dakaccessoires, zoals fietsendragers en dakkoffers, naadloos in het T-profiel installeren en eruit demonteren.